Tervetuloa mukaan!
Soita: 040 5056733
Tervetuloa mukaan!
Soita: 040 5056733

Tarina

Innoskan yrittäjä Minna
muotoilija, KM, opettaja
– yli 20 vuotta opetus- ja kehittämiskokemusta
– tilasuunnittelua 2013 ->

Moi, olen Minna Nirkko ja haluan auttaa sinua voimaan ympäristössäsi paremmin.

Missioni on, että jokaisen tulisi päästä osallistumaan ja vaikuttamaan siihen, millaisissa tiloissa elää, toimia tai työskennellä.

Minulle käsin tekeminen ja toimeen tarttuminen on jo sisäänrakennettuna. Nikkaroin itse teini-ikäisenä omaan huoneeseen vaatekaapin ja maalasin seiniä mieleisekseni. Kun resurssit olivat pienet, täytyi ratkaisuissaan olla sitäkin kekseliäämpi ja tarttua itse vasaraan tai ompelukoneeseen.

Taustaltani löytyvät laaja-alaiset opinnot käsityönopettajasta tietotekniikkaan sekä muotoiluun ja tilasuunnitteluun. Olen vuosia kehittänyt oppimisympäristöjä sekä kouluttanut ja opettanut kaiken ikäisiä. Opettajataustaisena tiedän, kuinka ryhmiä ohjataan kohti uusien ratkaisujen hoksaamista ja annetaan yksilöiden loistaa.

Haluan hyödyntää laajasti osaamistani ja tehdä merkityksellisiä asioita, joten siksi olen nyt yrittäjänä. Haluan auttaa ihmisiä.

“Haluan hyödyntää laajasti osaamistani ja auttaa ihmisiä.”

Vaikka tilasuunnittelija olenkin, ei minun tehtäväni ole antaa tuomioita olemassa olevista tiloista tai päättää miten kaikki pitäisi laittaa kerralla uusiksi. Haluan toimia yhteisön omana tilavalmentajana: tukea ja toimia muutoksessa yhdessä ja auttaa ratkomaan oikeita ongelmia järkevällä tavalla.

Parasta työssäni on, kun voin auttaa sinua hoksaamaan, miten ympäristöäsi voisi muuttaa – monesti pienilläkin ratkaisuilla – jotta siellä olisi helpompi toimia ja työskennellä. Ja kun päästään tekemään muutos konkreettisesti! Yhteisöissä on myös runsaasti osaamista, joka voidaan saada yhteisessä ympäristössä esille.

Ohjaan mielelläni kohti tolkun suunnittelua: Tehdään tarpeiden mukaan, kulloistakin toimintaa tukevia ratkaisuja, olemassa olevilla resursseilla ja järkevillä uusilla hankinnoilla. Myös ympäristö kiittää, kun kierrätetään kalusteita tai hyödynnetään kekseliäästi vanhaa. (En ikävä kyllä vanhana maalaistyttönä osaisi edes ehdottaa pröystäileviä ostoksia.)

Ja jos haluat tehdä itse, ohjaan ja valmennan sinua tekemään muutokset itsenäisesti.

Uusia haasteita ja ihmisten kanssa työskentelyä rakastan. Monialaisena tyyppinä ymmärrän helposti monenlaisia haasteita. Kun ongelmia ratkotaan tai uutta kehitetään yhdessä, voidaan olla varmoja että tulokset ovat aina enemmän.

Mitä tehdään yhdessä? Ota yhteyttä!