Helppoa ja hauskaa 3d-suunnittelua!
Soita: 040 5056733
Helppoa ja hauskaa 3d-suunnittelua!
Soita: 040 5056733

Innoskan Minna

Innoskan yrittäjä Minna
muotoilija, KM, opettaja, tilasuunnittelija
– yli 20 vuotta opetus-, digi- ja kehittämiskokemusta

Moi, hauska tutustua! Olen Minna Nirkko ja autan sinua hyödyntämään 3d-suunnittelua helposti, hauskasti ja tehokkaasti!

Mielestäni jokaisella tulee olla mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa omaan ympäristöönsä.

Vasta vähän aikaa sitten hoksasin, että 3d-ohjelma SketchUp tarjoaa tähän aivan huikeita mahdollisuuksia – vaikka olin kouluttanut ja käyttänyt ohjelmaa tilasuunnittelussa vuosikaudet!

Olen itse hyvin konkreettinen ihminen ja nautin käsin tekemisestä. Ihminen tulee aina ensin, ei tekniikka. Silti, tai juuri sen vuoksi, olen tosi innostunut SketchUpista, sillä se mahdollistaa 3d-suunnittelun ihan jokaiselle – myös sinulle.

Ja uskon olevani oikea ihminen auttamaan sinua tässä:

Olen reilun 20 vuoden aikana kouluttanut ja opettanut kaiken ikäisiä ja tiedän kuinka taitoja tai ohjelmistoja opetetaan niin livenä kuin verkossa. Olen suunnittelut tiloja, kehittänyt oppimisympäristöjä, verkko-opetusta sekä ensimmäisiä digitaalisia oppimateriaaleja taidon oppimiseen. Toiminut yrittäjänä ja nyhjäissyt tyhjästä vaikka mitä. Ja työskennellyt tosi tosi tosi monessa kehittämisprojektissa.

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, tehdä asioita yhdessä, kehittää uutta – mieluiten monialaisessa porukassa. Haluan toimia kestävästi ja vastuullisesti. Ja hauskaa pitää toki olla myös!

”Jokaisella tulee olla mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa omaan ympäristöönsä.”

Kaikkea tätä voin nyt tehdä yrittäjänä, kun autan sinua 3d-suunnittelun, ympäristöjesi kehittämisen ja osallistumisen kanssa.

Kokeneena kouluttajana osaan nyppiä olennaisen esille ja vääntää sen tarvittaessa isosta kerästä rautalankaa. Monialaisuuteni tukee monenlaisten haasteiden ymmärtämistä ja yhteistyötä. Ja saan ihmiset mukaan osallistumaan!

Millaisia tarpeita sinulla on ympäristösi kehittämiseen liittyen? Ota yhteyttä, niin mietitään voisinko auttaa sinua 3d-suunnittelun ja -koulutusten avulla!

Ps. Minnan ja toimistopöllö Inton työarkea voit seurata instagram.com/innoska